Gamlestøyl 36C

Beskrivelse

Gamlestøyl 36C

Gamlestøyl 36C  ligger i øverste rekke med flott utsikt over dalen. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet  til skisenteret, med full  ski in/ski out. Leiligheten er ca 95m2 fordelt på 2,5etg. Lysløype for langrenn munner ut i innkjørselen til leiligheten, kun 30 meter fra hyttedøren. Parkering til 1 bil i carport 4.

Leiligheten har 8 senger fordelt på 2 soverom + hems, 1 bad med badstu, kjøkken / stue med vedovn. Hytten har kabel TV.

Kjøkken: Stekeovn/komfyr, kjøl/frys, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister. Er godt utstyrt til matlaging.

Det er ikke tillatt med dyr eller røyking I hytta.

Beskrivelse 1 etg:
Romslig gang
Bad med badstu

Bod

Soverom med dobbelseng.

Soverom med familiekøysen + 1 køyseng, 5 senger.

2etg:

Stue / Kjøkken

Hems:

Hems med dobbel sovesofa, liten salong og TV.

Ta med: Håndsåpe, oppvaskmidler, rengjøringskluter, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær. Ved er tilgjengelig på hytta, og kan kjøpes via VIPPS av eier.   

Avreise:Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til containere og kastes. Vennligst IKKE kast matavfall sammen med tomgods. Alle panelovner settes til minimum 5 grader. Alle varmekabler i settes til 12 grader ved avreise.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst og at alle ventiler i yttervegg er stengt. Steng av hovedvannkran inne i bod under trapp 1etg. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Info: Vær vennlig å IKKE bruk noe av skiutstyr som ligger i skiboden. Parkering på plass nummer 4. Kode til WiFi står på boksen i stuen ved TV.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter og følg veien opp til parkeringsplassen til skitrekket. Hold til høyre rett før parkeringsplassen/varmestuen – her er det skilting til Gamlestøyl. Følg veien (ikke ta til venstre inn til tunellen), og kjør helt opp til øverste leiligheter. Leiligheten ligger i øverste rekke, parkering i carport 4. Bruk koden som ble tilsendt 4 dager før innsjekk. Nøkkelboks montert ved dør.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk.

 

Fasiliteter
  • 95,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 8 personer
  • 23 års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon
Midlertidig reservert


Adresse
Gamlestøyl 36C