Flott familiehytte med Anneks

Beskrivelse

Storrliåsen 47 ligger rolig og flott plassert ved Fjellstad med fantastisk beliggenhet i forhold til Vågslid Villmark med sitt flotte turterreng sommer som vinter. Her er lysløype og skiløyper vinterstid, og turløyper blant vassdrag og fiskevann sommer og høst.

Hytten har 4 dobbeltsenger fordelt på 4 soverom, 2 bad, kjøkken/stue med peis samt hems. Hytten har TV og radio. Stort uteområde med fantastiske solforhold og fortryllende utsikt. Terrassemøbler på terrassen.

Annekset er utstyrt med eget kjøkken, bad med dusj og vedovn. Det er 3 sengeplasser (1 dobbeseng og 1 enkeltseng)

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Er godt utstyrt for matlaging. Stort spisebord med god plass til 12 stk.

Det er ikke tillat med dyr eller røyking i hytta.

Beskrivelse 1 etg:

Entre

Stue/kjøkken

Bad med vaskerom

Bad med Sauna

2 soverom (2x dobbelseng,)

Hems:

Loftsstue

2 Soverom (2x dobbeltseng)

Ta med: Håndsåpe, oppvaskmidler, kjøkkenduker, toalettpapir, håndklær og sengeklær. VED MÅ OGSÅ MEDBRINGES.

Ankomst: Varmekabler justeres opp til max 22 grader og ved avreise til 1-1.5 grader. Hoved vann kran er på bad/vaskerom, stikk til vv breder er også der.

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute. Tømme og vaske vedovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til konteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matavfall sammen med tomgods. Varmekabler på soverom settes på 9 grader ved avreise. Ovner på soverom og loftstue slåes av. Alle gardiner lukkes. Ventiler i yttervegg lukkes. Hoved vannkran på bad stenges og stikk til vv bereder tas ut.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst. Steng av hoved vannkran på bad (luke på vegg bak døren). Legg nøkkel til ytterdør i nøkkel boks ved avreise.

Veibeskrivelse: Ta inn ved Fjellstad ved bosskonteinerne. Følg veien og hold høyre (parallelt med lysløype), tredje avkjøring venstre og opp bakken og rett frem til endes. Hytten ligger som nest siste hytte til høyre. Nøkkel boks montert ved dør.

Kode til nøkkel boks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk. 

Fasiliteter
  • 125,00 kvadratmeter
  • 4 soverom
  • 11 personer
  • 25
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon
Midlertidig reservert


Adresse
Storrliåsen 47
Vågslid