Heddaroi 4B - Koselig leilighet sentralt på Vågslid

Beskrivelse

Heddaroi 4B

 

 

Heddaroi 4b er en koselig leilighet med bra standard. Leiligheten har 3 soverom med 8 sengeplasser.  Stove med kjøkkenløysing, bad og romslig gang. Den ligger i rekke med flott utsikt ut over Vågslidvatnet. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til skiløypenettet, med full ski in/ski out av lysløypa som går forbi leiligheten. Lysløypa strekker seg fra Botn til Haukliskisenter med mange avstikkere. Gangavstand til Vågslidtun hotell og Pizzabakaren på Botn. Leiligheten er ca 95m2 fordelt på 2etg. Lysløype for langrenn munner ut i innkjørselen til leiligheten, kun 30 meter fra hyttedøren. Parkering ved leiligheten.

Leiligheten har 8 senger fordelt på 3 soverom, 1 bad, kjøkken / stue med vedovn. Den er utstyrt med wifi og diverse spill og leker, TV. Balkong med nydelig utsikt.

Kjøkken: Stekeovn/komfyr, kjøl/frys, oppvaskmaskin, vannkoker og kaffetrakter. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for 8 personer.

 

Det er tillatt med dyr men ikke tillatt å røyking i hytta.

Beskrivelse 1 etg:

Stor gang med garderobeskap. 
Bad med toalett og dysj.   
Soverom 1: dobbeltseng 180*200 (2 pers)

Soverom 2: familiekøye, 150*200 nede 90*200 oppe (3 pers)

Beskrivelse 2 etg:

Soverom 3: familiekøye, 150*200 nede 90*200 oppe (3 pers)
Stove med open kjøkkenløysing.  Standard kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap og frys. Kjøkkenet er godt utstyrt til matlaging og servering.  Spisebord til 8 pers. 
Stove med vedovn, div. spel og tv. Balkong med fin utsikt over Vågslidvann.

 

Ta med: Oppvaskmidlel, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengetøy.

Ved er ikke tilgjengelig på hytta, og må medbringes.                                                                                     

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute. Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til containere og kastes. Alle varmekabler settes på 15 grader ved avreise. Alle panelovner slås av.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst og at alle ventiler i yttervegg er stengt. Steng av hovedvannkran. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Info: Vær vennlig å IKKE bruk noe av skiutstyr som ligger i skiboden. Parkering på plass nummer 4B. Kode til wifi står på boksen.

Veibeskrivelse: Ta inn til Vågslid Hotell. Følg veien til ventre til dere ser Leiligheten på venstre hånd. Bruk koden som ble tilsendt dagen før innsjekk. Nøkkelboks montert ved dør.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk.

Fasiliteter
  • 95,00 kvadratmeter
  • 3 soverom
  • 8 personer
  • dyr tillatt
  • 23 års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon
Midlertidig reservert


Adresse
Heddaroi 4B
Vinje 3895 Edland