Flott leilighet i skitrekket

Beskrivelse

Råsali 14C

Råsali 14C ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Leiligheten ligger rett i nærheten av langrennsløypene. Den er 68m2. Parkeringsplass nr 14C i tunnellen.

Leiligheten har 8 senger fordelt på 2 soverom, 1 bad med badstue, kjøkken / stue med vedovn, sofa og TV. Leiligheten har kabel-TV og wifi. Terrasse med utsikt og solforhold. Terassemøbler er tilgjengelig.

NB! Bod i gang er låst, skal ikke brukes av leietaker.

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, micro, kjøl / frys, oppvaskmask, vannkoker, kaffetrakter. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for 8 personer.

Det er ikke tillatt med røyking I hytta.

Beskrivelse:
Gang
Stue / Kjøkken
1stk bad med dusj, badstue.
2stk soverom. (1: dobbeltseng, 2: 2 triple køysenger).Ta med: Håndsåpe, oppvask midler, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær Ved kan bestilles ved booking av hytta.Ved må medbringes.  .                                                                                                                                                                                                                 

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute. Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til conteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matafall sammen med tomgods.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        I

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Varmekabler på bad og i gang settes ned til 10 grader ved avreise. Ovner i stue settes til 10 grader. Ovner på soverom slåes av. Alle gardiner / persienner lukkes. Ventiler i yttervegg lukkes.

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst og at alle ventiler i yttervegg er stengt. Steng av hovedvannkran under benkesetet i badstue. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Info: Terrassemøbler og bålpanne står i ytterbord. Vær vennlig å IKKE bruk annet utstyr i boden. Husk å sette på plass alt som er hentet ut av boden. Kode til wifi står på boksen.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnellen. Kjør opp og sving til venstre ved Råsali. Parkeringsplass 14C ligger på høyre side. Leilighet ligger på bakre tun.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk.

Fasiliteter
  • 68,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 8 personer
  • dyr tillatt
  • 21 års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon
Midlertidig reservert


Adresse
Råsali 14C

3895 Vågsli