Flott familiehytte i Arbulia

Beskrivelse

ARBULIA 20

Arbulia 20 ligger rolig og flott plassert ved Fjellstad med fantastisk beliggenhet i forhold til Vågslid Villmark med sitt flotte turterreng sommer som vinter. Her er lysløype og skiløyper vinterstid, og turløyper blant vassdrag og fiskevann sommer og høst.

Hytten har en dobbeltseng og 2 familiekøyer fordelt på 3 soverom, 1 bad, kjøkken/stue med vedovn samt hems. Hytten har TV og radio. Stor terrasse med fantastiske solforhold. Terrassemøbler på terrassen.

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Er godt utstyrt for matlaging. Stort spisebord med god plass til 8 stk.

Det er ikke tillat med dyr eller røyking i hytta.

Beskrivelse 1 etg:

Entre

Stue/kjøkken

Bad med dusj

3 soverom (dobbelseng,familiekøye,familiekøye)

Hems:

Madrasser, lav takhøyde

Ta med: Håndsåpe, oppvaskmidler, kjøkkenduker, toalettpapir, håndklær og sengeklær. VED MÅ OGSÅ MEDBRINGES.

Ankomst: Varmekabler Stue og bad blir sentralstyrt fra panel i gang, ved ankomst settes disse til komfort og ved avreise til sparing, (bruksanvisning henger på vegg i gang). Hoved vann kran er i luke på bad bak døren, varmtvann er stikk over vaskemaskin på bad. Ikke rør varmekabelstyring på bad og stue, disse skal kun styres fra panel i gang.

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute. Tømme og vaske vedovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til konteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matavfall sammen med tomgods. Varmekabler Stue og bad blir sentralstyrt fra panel i gang, ved ankomst settes disse til komfort og ved avreise til sparing, (bruksanvisning henger på vegg i gang). Varmekabler på soverom settes på 9 grader ved avreise. Ovner på soverom og loftstue slåes av. Alle gardiner lukkes. Ventiler i yttervegg lukkes. Hoved vannkran på bad stenges og stikk til vv bereder tas ut.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst. Steng av hoved vannkran på bad (luke på vegg bak døren). Legg nøkkel til ytterdør i nøkkel boks ved avreise.

Veibeskrivelse: Ta inn ved Fjellstad ved bosskonteinerne. Følg veien og hold høyre (parallelt med lysløype, deretter skarpt venstre og opp bakken. Hytten ligger som andre hytte til høyre for parkeringsplassen på toppen. Nøkkel boks montert ved dør.

Kode til nøkkel boks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk. 

 

Fasiliteter
  • 60,00 kvadratmeter
  • 3 soverom
  • 8 personer
  • 30års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon
Midlertidig reservert


Adresse
ARBULIA 20