Råsali 5D

Beskrivelse

Råsali 5D

Råsali 5D ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Leiligheten ligger rett i nærheten av langrennsløypene. Den er 47m2 og ligger i 1etg. Parkeringsplass 5D i tunnellen.

Leiligheten har 4 senger fordelt på 1 soverom med dobbelseng 150 cm, 1 bad, kjøkken / stue med vedovn og dobbel sovesofa. Leiligheten har Smart-TV og wifi. Kode til wifi står på boks i skap under TV. Terrasse med nydelig utsikt og solforhold.

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl/frys, oppvaskmaskin, vannkoker, kaffetrakter. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for 6 personer.

Det er ikke tillatt med røyking I hytta.

Beskrivelse 1 etg:
Gang
Stue / Kjøkken
1stk bad med dusj.
1stk soverom. (dobbelseng + dobbel sovesofa i stue).

Ta med: Håndsåpe, oppvask midler, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær. Ved må medbringes.                                                                                                                                                                                                                 

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til conteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matafall sammen med tomgods.

Varmekabler på bad og i gang settes på 10 grader ved avreise. Alle gardiner / persienner lukkes. Innvendige dører åpnes ved avreise. Ventiler i yttervegg lukkes.

Alle ventiler lukkes.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                       

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst og at alle ventiler i yttervegg er stengt. Steng av hovedvannkran ved VVB på bad. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnellen. Kjør opp og sving til venstre ved Råsali. Parkeringsplass 5D på venstre side. Leiligheten ligger i bygg med (gul karm) Inngang på venstre side.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk. 

 

Fasiliteter
  • 47,00 kvadratmeter
  • 1 soverom
  • 4 personer
  • dyr tillatt
  • 20 års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon
Midlertidig reservert


Adresse