Råsali 11A

Beskrivelse

Råsali 11A

Råsali 11A ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Leiligheten ligger rett i nærheten av langrennsløypene. Den er 68m2 og ligger i 1etg. Parkeringsplass 11A i tunnellen.

Leiligheten har 5  senger fordelt på 2 soverom, 1 bad med badstu, kjøkken / stue med vedovn. Leiligheten har kabel TV og wifi. Stor terrasse med nydelig utsikt og solforhold.

 NB! Bod i gang er låst, skal ikke brukes av leietaker.

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl / frys, oppvmask, vannkoker, kaffetrakter. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for minst 6 personer.

Det er ikke tillatt med husdyr/røyking I hytta.

Beskrivelse 1 etg:
Gang
Stue / Kjøkken
1stk bad med dusj
2stk soverom. ( dobbelseng + familie seng).

Ta med: Håndsåpe, oppvask midler, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær. Husk grillkull og tennveske til grilling. Ved må medbringes.

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til conteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matafall sammen med tomgods.

Varmekabler på bad og i gang settes på 10 grader ved avreise. Ovner på soverom slåes av. Alle gardiner / persienner lukkes. Ventiler i yttervegg lukkes.

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst. Steng av hovedvannkran under benkesetet i badstu. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise. Nøkkel til bod legges tilbake i sikringsboksen.

Info: Vær vennlig å IKKE bruk noe av skiutstyr som ligger i skiboden. Husk å sette på plass alt som er hentet ut av boden. Kode til wifi står på boksen.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnelen. Kjør opp og sving til venstre ved Råsali. Parkeringsplass 11A i tunnelen. bygg med (røde karmer) i øverste tun.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk.

 

Fasiliteter
  • 68,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 5 personer
  • 20års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon


Været
  • Thursday Delvis skyet 20° 13.08
  • Friday Klarvær 19° 14.08
  • Saturday Klarvær 20° 15.08
  • Sunday Lettskyet 19° 16.08
  • Monday Delvis skyet 18° 17.08


Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK
Tilgjengelig
Adresse