Gamlestøyl 30D

Beskrivelse

Gamlestøyl 30D

Gamlestøyl 30D  ligger som ende i rekke med flott utsikt over dalen. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet  til skisenteret, med full  ski in/ski out. Leiligheten er ca 85m2 fordelt på 2,5etg. Lysløype for langrenn munner ut i innkjørselen til leiligheten, kun 30 meter fra hyttedøren. Parkering i carport nr 11.

Hytten har 8 senger fordelt på 2 soverom + hems, 1 bad, kjøkken / stue med vedovn. Hytten har wifi og diverse spill og leker, TV. Terrasse med nydelig utsikt.

Kjøkken: Stekeovn/komfyr, kjøl/frys, oppvaskmaskin, vannkoker, kaffetrakter, mixmaster. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for 10 personer.

Det er ikke tillatt med dyr eller røyking I hytta.

Beskrivelse 1 etg:
Gang
Stue/kjøkken i åpen løsning.
Hems med soveplass til to.

Beskrivelse underetg:
Bad m/toalett og dusj, samt sauna (plass til 6 personer).
Soverom 1: dobbelseng (2 soveplasser). Soverom 2: dobbelseng + enkel køyseng (4 soveplasser) + reiseseng.

Ta med: Oppvaskmidlel, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengetøy.

Ved er tilgjengelig på hytta, og kan kjøpes via VIPPS av eier.                                                                                                                                                                                                                  

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til containere og kastes. Alle varmekabler settes på 15 grader ved avreise. Alle panelovner slås av.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst og at alle ventiler i yttervegg er stengt. Steng av hovedvannkran på under benken i sauna. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Info: Vær vennlig å IKKE bruk noe av skiutstyr som ligger i skiboden. Parkering på plass nummer 11. Kode til wifi står på boksen.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter og følg veien opp til parkeringsplassen til skitrekket. Hold til høyre rett før parkeringsplassen/varmestuen – her er det skilting til Gamlestøyl. Følg veien (ikke ta til venstre inn til tunellen, og ta andre vei til venstre etter veien som leder inn i tunellen. Hytten ligger sist i rekke nummer to, nummer 30 D. Carport som hører til hytten er nummer 11. Bruk koden som ble tilsendt dagen før innsjekk. Nøkkelboks montert ved dør.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk.

 

Fasiliteter
  • 90,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 8 personer
  • 23års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon
Midlertidig reservert


Adresse
Gamlestøyl 30D