Råsehallet 3A

Beskrivelse

 

Råsehallet 3A

Råsehallet 3A ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Leiligheten ligger rett i nærheten av langrennsløypene. Den er 68m2 og ligger i 1etg. Parkeringsplass nr 2 i tunnellen.

Leiligheten har 6  senger fordelt på 2 soverom, 1 bad med badstu, kjøkken / stue med vedovn. Leiligheten har kabel TV og wifi. Terrasse på bakkeplan med nydelig utsikt og solforhold.

NB! Bod i gang er låst, skal ikke brukes av leietaker.

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl / frys, oppvmask, vannkoker, kaffetrakter og vaffeljern. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for minst 6 personer.

 

Det er ikke tillatt med røyking I hytta.

 

Beskrivelse 1 etg:
Gang
Stue / Kjøkken
1stk bad med dusj, badstu og vaskemaskin.
2stk soverom. ( dobbelseng + 2 køysenger ).

Ta med: Håndsåpe, oppvask midler for oppvaskemaskin, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær. Ved må medbringes.

 

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til conteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matafall sammen med tomgods.

 

Varmekabler på bad og i gang settes på 10 grader ved avreise. Ovner på soverom slåes av. Alle gardiner / persienner lukkes. Ventiler i yttervegg lukkes.

 

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst. Steng av hovedvannkran under benkesetet i badstu. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise. Nøkkel til bod legges tilbake i sikringsboksen.

Info: Vær vennlig å IKKE bruk noe av skiutstyr som ligger i skiboden. Husk å sette på plass alt som er hentet ut av boden. Kode til wifi står på boksen.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnellen. Kjør opp til Råsehallet i enden på tunnellen. Parkeringsplass i tunellen. Bygg med (grønne karmer) første tun. Merket 3A utenfor bygg,

 

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk.

 

Fasiliteter
  • 64,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 6 personer
  • dyr tillatt
  • 23års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon


Været
  • Tuesday Snø -2° 18.02
  • Wednesday Klarvær -6° 19.02
  • Thursday Kraftig sludd 20.02
  • Friday Kraftig sludd 21.02
  • Saturday Snø 22.02


Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK
Tilgjengelig
Adresse