Råsehallet 1G

Beskrivelse

Råsehallet 1G

Råsehallet 1G ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Leiligheten ligger rett i nærheten av langrennsløypene. Den er 68m2 og ligger i 1etg. Parkeringsplass 33/12b i tunnellen.

Leiligheten har 5  senger fordelt på 2 soverom, 1 bad med badstu, kjøkken / stue med vedovn. Leiligheten har kabel TV, Ikke WIFI. Stor terrasse med nydelig utsikt og solforhold.

 

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl / frys, oppvmask, vannkoker, kaffetrakter. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for minst 6 personer.

Det er ikke tillatt med dyr eller røyking I hytta.

Beskrivelse 1 etg:
Gang
Stue / Kjøkken
1stk bad med dusj og badstu.
2stk soverom. ( dobbelseng + 2 enkeltsenger + ekstra seng ).

Ta med: Håndsåpe, oppvask midler, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær. Husk grillkull og tennveske til grilling. Ved må medbringes.

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til conteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matafall sammen med tomgods.

Varmekabler på bad og gang settes på minimum ved avreise. Ovn på soverom og stue skal settes ned til 12grader. Alle gardiner / persienner lukkes. Ventiler i yttervegg lukkes.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst. Steng av hovedvannkran under benkesetet i badstu. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise. Nøkkel til bod legges tilbake i sikringsboksen.

Info: Vær vennlig å IKKE bruk noe av skiutstyr som ligger i skiboden. Husk å sette på plass alt som er hentet ut av boden. Kode til wifi står på boksen.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnellen. Kjør opp til Råsehallet i enden på tunnellen. Parkeringsplass i tunellen. Bygg med (gule karmer) på høyre side ut av tunellen. Merket 1D utenfor bygg.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk.

 

Fasiliteter
  • 68,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 5 personer
  • 25års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon


Været
  • Sunday Delvis skyet 20.10
  • Monday Skyet 21.10
  • Tuesday Skyet 22.10
  • Wednesday Skyet 23.10
  • Thursday Regn 24.10


Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK
Tilgjengelig
Adresse