Råsali 17B

Beskrivelse

Råsali 17B

Råsali 17B ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Leiligheten ligger rett i nærheten av langrennsløypene. Den er 68m2 og ligger i 1etg. Parkeringsplass i tunnellen.

Leiligheten har 6  senger fordelt på 2 soverom, 1 bad med badstu, kjøkken / stue med vedovn. Leiligheten har kabel TV og wifi. Stor terrasse med nydelig utsikt og solforhold. 

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl / frys, oppvmask, vannkoker, kaffetrakter. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for minst 6 personer.

Det er ikke tillatt med dyr eller røyking I hytta.

Beskrivelse 1 etg:
Gang
Stue / Kjøkken
1stk bad med dusj, badstu og vaskemaskin.
2stk soverom. ( dobbelseng + 2 køysenger ).

Ta med: Håndsåpe, oppvask midler, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær. Ved må medbringes.

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til conteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matavfall sammen med tomgods.

Varmekabler på bad og i gang settes på 20 grader ved avreise. Ovn i stue settes på 15 grader. Alle gardiner / persienner lukkes. Ventiler i yttervegg lukkes.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst. Steng av hovedvannkran under benkesetet i badstu. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Info: Kode til wifi står på boksen.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnellen. Kjør opp og sving til venstre ved Råsali. Parkeringsplass 17B ligger som nr.1 før tunnellåpningen på høgre side. Leilighet ligger på fremste tunet.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk. 

 

Fasiliteter
  • 68,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 6 personer
  • 25års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon


Været
  • Saturday Regn 19.10
  • Sunday Skyet 20.10
  • Monday Skyet 21.10
  • Tuesday Regn 22.10
  • Wednesday Skyet 23.10


Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK
Tilgjengelig
Adresse