Råsehallet 6K

Beskrivelse

Råsehallet 6K

Råsehallet 6K er endeleilighet og ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Kjør helt ned når du kommer ut av tunnelen. Leiligheten ligger  i nærheten av langrennsløypene. Den er 68m2 og ligger i 1etg. Adkomst rett inn fra bilen. Parkeringsplass nr. 51 i tunnelen.

Leiligheten har seks senger fordelt på to soverom, bad med badstue, vaskemaskin og tørketrommel, kjøkken/stue med vedovn. Leiligheten har kabel TV og kablet wi-fi. Terrasse med flott utsikt. Terrassestoler/bord er tilgjengelig.

NB! Bod i gang er låst, skal ikke brukes av leietaker. Det samme gjelder for skaper på soverom.

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl/frys, oppvaskmaskin, vannkoker, kaffetrakter, vaffeljern, mikroovn og blender. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for 8 personer.

Det er ikke tillatt med dyr eller røyking I hytta.

Beskrivelse:
Gang med god garderobeplass og skotørker
Stue/Kjøkken med vedovn og Wii spillkonsoll
Bad med dusj, badstue, vaskemaskin og tørketrommel
Soverom en har dobbeltseng

Soverom to/tv-stue har to køyesenger hvor den ene underkøyen kan vippes opp og det er fastmontert tv og PlayStation3 under sengen. Veldig kjekk til bruk som tv-stue for barn/ungdommer


Ta med: Håndsåpe, oppvaskmidler, kjøkkenhåndklær, kjøkkenkluter, toalettpapir, håndklær, sengklær og vaskemidler. Ved må medbringes.                                                                                                                                                                                                                   

Avreise:Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute. Tømme og vaske vedovn (bruk askebøtte), oppvaskmaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise og vask ut av disse. Boss og tomgods bringes ned til containere og kastes der. Vennligst IKKE kast matavfall sammen med tomgods. Ventiler i yttervegg lukkes.

Varmekabler på bad settes ned til 10 grader og i gang ned til 2 ved avreise. Alle panelovner slåes av. Alle persienner lukkes. Gardiner på stue trekkes for. Strømpadde bak tv slåes av ved avreise.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask kontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst. Steng av hovedvannkran under benkesetet i badstua og ta av sikring nr 6 for varmtvannstank. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnellen. Kjør opp til Råsehallet i enden på tunnelen. Parkeringsplass 51 ligger i svingen i avkjørselen til Råsali.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk. 

Fasiliteter
  • 68,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 6 personer
  • 25års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon


Været
  • Sunday Delvis skyet 20.10
  • Monday Skyet 21.10
  • Tuesday Skyet 22.10
  • Wednesday Skyet 23.10
  • Thursday Regn 24.10


Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK
Tilgjengelig
Adresse