Råsehallet 4A, leilighet 8A

Beskrivelse

Råsehallet 4A, leilighet 8A

Råsehallet 4A ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Leiligheten ligger rett i nærheten av langrennsløypene. Den er 68m2 + hems og ligger i 2etg. Parkeringsplass nr. 37 i tunnelen.

Leiligheten har 10 senger fordelt på 2 soverom og hems, 1 bad med badstue og vaskemaskin, kjøkken / stue med vedovn. Leiligheten har kabel TV og kablet wifi. Terrasse med utsikt. Terrassestoler er tilgjengelig.

NB! Bod i gang er låst, skal ikke brukes av leietaker.

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl / frys, oppv.mask, vannkoker, kaffetrakter, vaffeljern og mixmaster. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for minst 10 personer.

Det er ikke tillatt med dyr eller røyking I hytta.

Beskrivelse:
Gang
Stue / Kjøkken
1stk bad med dusj, badstu og vaskemaskin.
2stk soverom. (dobbeltseng + enkeltseng på hvert rom).

Hems med 4 soveplasser, salong, TV og kablet internett.

Ta med: Håndsåpe, oppvask midler, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær. Ved må medbringes.                                                                                                                                                                                                                   

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til conteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matafall sammen med tomgods.

Varmekabler på bad settes ned til 14 grader og i gang ned til 2,5 ved avreise. Ovner i stue settes til 12 grader. Ovner på soverom slåes av. Alle gardiner / persienner lukkes. Ventiler i yttervegg lukkes.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst og at alle ventiler i yttervegg er stengt. Steng av hovedvannkran under benkesetet i badstua (eller ved VVB). Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Info: Vær vennlig å IKKE bruk noe av skiutstyr som ligger i skiboden. Husk å sette på plass alt som er hentet ut av boden.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnellen. Kjør opp til Råsehallet i enden på tunnellen. Parkeringsplass 37 ligger før tunnellåpningen på høyr side.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk.

 

Fasiliteter
  • 68,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 10 personer
  • 25års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon


Tilgjengelig
Adresse
Råsehallet 4A