Råsehallet 1D, leilighet 12a

Beskrivelse

Råsehallet 1D, leilighet 12a

Råsehallet 12a ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Leiligheten ligger rett i nærheten av langrennsløypene. Den er 68m2 og ligger i 2etg. Parkeringsplass nr 1 i tunnellen.

Leiligheten har 6 senger fordelt på 2 soverom, 1 bad med badstue og vaskemaskin, kjøkken / stue med vedovn. Leiligheten har kabel TV, mobil dekning med 4G. Terrasse med nydelig utsikt. Terrassemøbler er tilgjengelig på terrassen.

NB! Bod i gang er låst, skal ikke brukes av leietaker. Det samme gjelder hems, denne er også stengt.

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl / frys, oppvmask, vannkoker, kaffetrakter. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for minst 6 personer.

Det er ikke tillatt med dyr eller røyking I hytta.

Beskrivelse 1 etg:
Gang
Stue / Kjøkken
1stk bad med dusj, badstu og vaskemaskin.
2stk soverom. ( dobbelseng + 2 køysenger ).

Ta med: Håndsåpe, oppvask midler, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær Ved kan bestilles ved booking av hytta.Ved må medbringes.                                                                                                                                                                                                                   

Avreise: Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til conteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matafall sammen med tomgods.

Varmekabler på bad og i gang settes ned til 2 ved avreise. Ovner i stue settes til 10 grader. Ovner på soverom slåes av. Alle gardiner / persienner lukkes. Ventiler i yttervegg lukkes.

Inn- og utsjekk:                                                                                                                        

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.  

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst og at alle ventiler i yttervegg er stengt. Steng av hovedvannkran under benkesetet i badstu og på panel over vaskemaskin . Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Info: Vær vennlig å IKKE bruk noe av skiutstyr som ligger i skiboden. Husk å sette på plass alt som er hentet ut av boden. Ligger informasjon i egen perm i TV benk om leiligheten. Kode til wifi står på boksen.

Leiligheten har hems, men denne er stengt for gjester.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnellen. Kjør opp til Råsehallet i enden på tunnellen. Parkeringsplass 1 ligger ca 20 meter før tunnellåpningen på høyr side.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk.

 

Fasiliteter
  • 68,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 6 personer
  • 25års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon


Været
  • Sunday Skyet 15° 24.06
  • Monday Klarvær 19° 25.06
  • Tuesday Klarvær 22° 26.06
  • Wednesday Delvis skyet 24° 27.06
  • Thursday Delvis skyet 22° 28.06


Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK
Tilgjengelig
Adresse
Råsehallet 1D, leilighet 12a