Råsali 1C

Beskrivelse

Råsali 1C

Råsali 1C ligger midt i skibakken til Haukelifjell Skisenter, ski in/out. Leiligheten ligger rett i nærheten av langrennsløypene. Den er 47m2 og ligger i 1etg. Parkeringsplass i tunnellen.

Leiligheten har 4  senger fordelt på 2 soverom, 1 bad, kjøkken / stue med vedovn. Leiligheten har TV/DVD og wifi (ingen kanaler på TV ). Kode til wifi står på boks i skap under TV. Terrasse med nydelig utsikt og solforhold.

Kjøkken: Stekeovn, komfyr, kjøl / frys, oppvmask, vannkoker, kaffetrakter. Er godt utstyrt til matlaging. Spisebord for 4 personer.

Husdyr tillatt.

Det er ikke tillatt med røyking I leiligheten.

Beskrivelse 1 etg:
Gang
Stue / Kjøkken
1stk bad med dusj.
2stk soverom. ( dobbelseng + 1 køyseng ).

Ta med: Håndsåpe, oppvask midler, kjøkkenhåndklær, toalettpapir, håndklær og sengklær. Ved må medbringes.          

Inn og utsjekk:                                                                                                                       

Innsjekking foregår tidligst fra kl. 16.00 og utsjekk kl. 15.00 på helgeopphold. Ved bytte i jul/nyttår, vinterferie og påske er innsjekk tidligst kl. 17.00 og utsjekk kl. 12.00.                                                                                                                                                                                                                   

Avreise:

Rydde alle møbler tilbake slik det var ved ankomst både inne og ute.Tømme og vaske vedovn, oppvaskemaskin, micro, kjøleskap og matskuffer før avreise. Boss og tomgods bringes ned til conteinere og kastes. Vennligst IKKE kast matafall sammen med tomgods.

Varmekabler på bad og i gang settes på 10 grader ved avreise. Alle gardiner / persienner lukkes. Innvendige dører åpnes ved avreise. Ventiler i yttervegg lukkes.

Vask: Vask kan utføres av vaskebyrå, eller utføres av leietaker. Utvask etterkontrolleres etter hver utleieperiode. Dersom vask ikke er skikkelig utført, faktureres dette etterskuddsvis.

NB. Sjekk at alle dører og vinduer er låst og at alle ventiler i yttervegg er stengt. Steng av hovedvannkran ved VVB på bad. Legg nøkkel til ytterdør i nøkkelboks ved avreise.

Veibeskrivelse: Ta inn til Haukelifjell Skisenter. Kjør opp til skisenteret og ta siste vei til høyre før varmestuen. Kjør opp bakken forbi varmestuen, ta så første vei til venstre og inn i tunnellen. Kjør opp og sving til venstre ved Råsali. Parkeringsplass 1C ligger ca 6 meter før tunnellåpningen på venstre side. Leilighet ligger på fremste tunet.

Kode til nøkkelboks blir tilgjengelig på innlogging samt at mail blir tilsendt 4 dager før innsjekk. 

 

Fasiliteter
  • 47,00 kvadratmeter
  • 2 soverom
  • 4 personer
  • dyr tillatt
  • 20års aldersgrense
Opptatt
Tilgjengelig
Innsjekking eller utsjekking restriksjon


Været
  • Sunday Skyet 15° 24.06
  • Monday Klarvær 19° 25.06
  • Tuesday Klarvær 22° 26.06
  • Wednesday Delvis skyet 24° 27.06
  • Thursday Delvis skyet 22° 28.06


Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK
Tilgjengelig
Adresse
Råsali 1C